Cautare

11274 de rezultate pentru "romani munca strainatate" (5.24 secunde)
Acestia se considera nedreptatiti si acuza conducerea de modul in care a intocmit listele cu persoanele carora le-a incetat contractul individual de munca. ... La inceput, au fost disponibilizati angajatii care au avut contract de munca pe durata determinata.
Acestia au spus ca sprijina mineritul si pastrarea locurilor de munca in Valea Jiului si ca Guvernul va oferi doua pachete pentru familiile minerilor morti in urma exploziei de la Mina Uricani, un pachet de ajutoare de urgenta si un pachet individualizat, acesta urmand sa se dea in functie de nevoile fiecarei familii.
Pe piata fortei de munca din Dolj semnele unei iesiri din criza se lasa inca asteptate, gasirea unui loc de munca fiind inca extrem de dificila in continuare pentru cei mai multi oameni.
In luna octombrie 2012, redactorii angajati (cu carte de munca) au fost pusi in fata urmatoarei alegeri: fie accepta diminuarea salariilor cu 25 de procente, fie accepta denuntarea contractului de munca si incheierea unui contract pentru drepturi de autor, ale carui beneficii nete urma sa fie echivalente salariului anterior.
Prin prisma faptului ca tinerii sunt cel mai puternic afectati de conditiile de munca foarte dure din lume, angajatii Adecco au decis sa reactioneze oferind o mana de ajutor si punand la dispozitia tinerilor si a absolventilor propria lor expertiza.
Potrivit datelor oficiale, publicate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, numarul somerilor era de 428.866 persoane la finele lunii septembrie 2013.
De ce tinerii romani refuza sa munceasca (Autor:
Patru din zece romani nu-si primesc salariul integral pe carnetul de munca. Cei mai multi sunt platiti pe contracte de cesiune de drepturi de autor, insa nu stiu ca vor avea pensii mai mici decat cei platiti cu aceleasi salarii pe carnetul de munca.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri ca, in contextul actualei crize, o problema majora atat pentru Romania, cat si pentru ansamblul Uniunii Europene este cea a locurilor de munca.
"Si persoanele cu varsta intre 45 si 60 de ani fara un loc de munca merita o sansa " Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare:
Proiectul Codului Fiscal propus de Guvern contine multe masuri benefice pentru romani, deci si pentru botosanenii pe care ii reprezint in Parlament, care au ca efect reducerea taxelor si crearea de locuri de munca.
Totodata, ei vor semna si un acord de extindere a domeniilor in care romanii pot fi angajati in Ungaria fara un permis de munca.
ba, mai mult, pretinzand ca-i cunosc pe romani, stiu despre acestia doar ca sunt cam tuciurii si mult prea indemanatici la cotrobait prin buzunarele, magazinele ori conturile lor de pe Internet.
"Astia se intalnesc numai cu romani fericiti. ... In Romania domnilor Boc si Basescu, traiesc numai romani fericiti.
Statele Uniunii Europene ii asteapta cu bratele deschise pe imigrantii romani sa vina sa munceasca. ... Forta de munca ieftina care a contribuit si va ajuta in continuare la cresterea lor economica.
Acesta are doar 35 de parlamentari europeni din totalul de 766, insa discursul ultranationalist, xenofob si eurosceptic al unora dintre reprezentantii sai a generat atitudini negative fata de cetatenii romani si bulgari la nivelul UE. Repere europene pentru Romania 2014 • Circulatia fortei de munca.
Pentru romani, familia a fost intotdeauna o valoare fundamentala, bazata pe o legatura intre generatii mult mai puternica decat in alte societati, care a supravietuit si s-a adaptat dincolo de schimbarile prin care a trecut tara noastra de-a lungul istoriei sale.
Eu nu inteleg ce fel de integrare va fi pentru Romania, cand deja au aparut primele restrictii pentru romani! Restrictii privind dreptul la munca in tarile Uniunii Europene.
'Casa poporului a devenit astazi, 15 iunie 2010, esafodul condamnarii a milioane de romani la o viata mizera, ce-i asteapta din momentul in care se va adopta legea taierii pensiilor si salariilor, iar Guvernul Boc s-a erijat in macelarul intransigent la urletele milioanelor de victime casapite financiar.
Multe reportaje au aratat soarta unor tineri romani ajunsi sa se prostitueze de foame sau de frig, plecati initial in cautarea unui loc de munca. ... In audierile de la Parlament, Sebastian Lazaroiu spunea ca peste 50% din romani sustin legalizarea prostitutiei si ca am putea face asta in viitor.
google-analytics.com